Előfizetői tartalom

Nem indult jól az év a Mercedes számára

MTI
A Daimler hétfői tájékoztatása szerint 2019. januárjában 6,7 százalékkal kevesebb, 180 ezer darab Mercedest értékesített a társaság világszerte, az eladások Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában is visszaestek. A Daimler értékesítési igazgatója szerint az idei év kihívásokkal terhelt lesz az egész járműipari ágazat számára, a társaság azonban optimista, miután az új Mercedes-Benz modellek segítségével a konszern eladásai végül mérsékelt növekedéssel zárják majd az évet.

Mercedes-Benz márkájú autót 180 ezret értékesített világszerte, 6,7 százalékkal kevesebbet, mint 2018 januárjában. A Mercedes-Benz azonban az előző évinél kisebb eladásaival is története második legjobb januárját tudhatja maga mögött. A Mercedes-Benz márkával a prémium személygépkocsi kategóriában versenyző Daimler eladásai Észak-Amerikában, Európában, ezen belül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés