Előfizetői tartalom

Mérsékelt emelkedéssel zárta a csütörtöki kereskedést a magyar tőzsde

Portfolio
Estek az ázsiai részvényindexek csütörtökön, mindemellett az európai tőzsdék sem találták az irányt ma, miután a felemás vállalati gyorsjelentések mellett a piaci szereplők a Fed legutóbbi kamatdöntő üléséről tegnap beérkező jegyzőkönyvet és a várhatóan folytatódó amerikai kamatemeléseket emésztették, a borús részvénypiaci hangulatban az amerikai tőzsdék is esnek. A magyar tőzsde oldalazott a nap folyamán, azonban a csütörtöki piaczárás felé közeledve a BUX ismét felfelé kapaszkodott és a hazai részvényindex végül enyhe pluszban zárta a hét negyedik napját.

2018. október 18. 17:20 Megosztás A csütörtöki oldalazás után végül mérsékelt emelkedéssel zárt a BUX Felemásan teljesítettek az európai részvényindexek a hét negyedik napján, a magyar tőzsde erejéből is oldalazásra futotta csupán a csütörtöki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés