Nem vesznek több magyar tőzsdei céget Mészárosék

2018. január 12. 08:24  english version   
nyomtatás
 

Kereskedés Appeninn-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

Az elmúlt napokban nagyot ralizott több hazai kispapír, emelkedett többek között a NordTelekom (erről részletesen itt írtunk), a FuturAqua, az EstMedia, a Nutex, az OTT-ONE árfolyama is, és szinte minden esetben a Mészáros Lőrinchez köthető tőzsdei cégek, a Konzum és az Opus további terjeszkedését látták mögé a befektetők.

Nem vesznek több magyar tőzsdei céget Mészárosék


Nem vesznek több magyar tőzsdei céget Mészárosék


Nem vesznek több magyar tőzsdei céget Mészárosék


Erről kérdezte a Világgazdaság a Konzum elnök-vezérigazgatóját (miután a Konzum tegnap közleményben reagált), Jászai Gellértet, aki a lapnak elmondta, nem terveznek egyetlen további tőzsdén jegyzett társaságban sem tulajdonrészt szerezni. Jászai Gellért azt is elmondta, hogy a korábban bejelentett ágazatspecifikus terjeszkedés tovább folytatódik, ennek keretében olyan akvizíciókra törekednek itthon és a régióban, amelyek jól illeszkednek a már meglévő iparági portfóliókhoz.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Elemző
Szerkesztő - újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium