Előfizetői tartalom

Németországban megutálták, máshol azonban ráugrottak a dízelekre

Portfolio
A dízelbotrány óta nincs könnyű dolga annak, aki a használt dízelautóját eladná, azonban a probléma másnak lehetőséget teremt, a Handelsblatt szerint a német dízelautók exportja jelentős mértékben nőtt a tavalyi év folyamán. A lap szerint a Németországban sokszor csak jelentős kedvezmény mellett értékesíthető dízelek után élénk kereslet mutatkozott Horvátországban és Ukrajnában is, azonban a német dízelautókból jelentős mennyiség került Olaszországba és Ausztriába is.

Németországban nem könnyű eladni a használt dízelautókat, azokat egyre inkább Európa más országaiba exportálják, azonban mindez kedvező vételi lehetőséget is jelenthet a würzburg-schweinfurti egyetem professzora szerint. Az egyetem alkalmazott logisztika intézetének munkatársa a német statisztikai hivatal adatainak elemzése után kiemelte, hogy a jelenlegi helyzet kedvező alkalmat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés