Előfizetői tartalom

Nemzeti konzultáció indulhat az egyik "veszélyforrásról"

Portfolio
Nemzeti konzultáció - Megvédjük a rezsicsökkentést című sajtótájékoztatót tart szerda délután a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. A rendezvényen - amelynek várható tartalmát a kormány nem részletezte - beszédet mond Aradszki András energiaügyért felelős államtitkár. A címből és a kormányfő korábbi megnyilatkozásaiból arra lehet következtetni, hogy az újabb nemzeti konzultáció elindítását jelenthetik be a rezsicsökkentés, illetve annak esetleges brüsszeli betiltásának témájában.

Orbán Viktor miniszterelnök még a parlament tavaszi ülésszakát megnyitó napirend előtti felszólalásában, február 20-án jelentette be, hogy nemzeti konzultáció kezdődik annak az öt "veszélyforrásnak" a kérdésében, amelyekkel Magyarországnak idén szembe kell néznie. Az öt veszélyforrás Orbán Viktor szerint: a rezsicsökkentés brüsszeli betiltása; az illegális bevándorlás; a...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés