Előfizetői tartalom

Nézegess képeket a világ 10 legjobb repülőteréről!

Portfolio
Idén is összeállította a Skytrax a világ legjobb repülőtereinek listáját. Az élen a szingapúri repülőtér végzett, sorozatban a hatodik éve. Az európai repülőterek közül a müncheni érte el a legjobb helyezést, de London, Zürich és Frankfurt is bekerült a top 10-be. A budapesti repülőtér Kelet-Európa legjobb repülőtere lett idén.

6.-10.. Íme a világ 10 legjobb repülőtere a Skytrax szerint:10. Frankfurti repülőtérÉvente 64 millió utast szolgál ki Németország legnagyobb repülőtere, 5 kontinensen összesen 300 célállomásra kínál járatokat. Két terminállal rendelkezik és van egy kisebb terminál, amit kizárólag a Lufthansa használ.Forrás: AFP/Frederik von Erichsen9. Zürich repülőtereSvájc legnagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés