Előfizetői tartalom

Nézegess képeket az űrhajóról, amivel pár tízmillió forintért felmehetsz az űrbe

Portfolio
Ha minden jól megy, jövőre beindulhat az űrturizmus. Jeff Bezos cége a legolcsóbb jegyeket 200 ezer dollárért, vagyis mintegy 56 millió forintnak megfelelő összegért adná a hírek szerint. De nem csak ő van versenyben az utasokért, Richard Branson cége már több száz jegyet eladott az első járatára és Elon Musk sem tétlenkedik.

Kezdődhet a jegyárusítás az űrbe!Jeff Bezos űrrepülési cége, a Blue Origin 200-300 ezer dollár közötti áron, azaz 56-84 millió forintnak megfelelő összegért vinne már akár jövőre turistákat az űrbe - tudta meg a Reuters.Forrás: AFP / Blue OriginA New Shepard nevű űrhajó teljesítheti az első "kirándulást" az űrbe. Múlt hónapban a Blue Origin vezetői egy konferencián...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés