Előfizetői tartalom

Nincs erő a Telekomban, nem tudott 10 000 fölé kapaszkodni az OTP

Portfolio
Esnek az európai tőzsdék szerdán, miután a befektetőket ismét a kereskedelmi háborús félelmek aggasztják, a kontinens részvényindexei mellett a BUX index is lejjebb került ma. A hazai blue chipek közül az OTP nem volt képes a lélektani 10 000 forintos szint visszafoglalására, a Magyar Telekom papírjaiban továbbra sem volt erő, míg az Altera részvényei is estek ma.

A kereskedelmi háborús aggodalmak határozták meg az irányt az európai tőzsdéken szerdán, a kontinens börzéi mellett a magyar részvényindex is lejjebb került a hét harmadik napján, a hazai blue chipek is esnek, a 10 000 forint alá eső OTP közel 1,1 százalékkal került lejjebb, a Richter mindemellett 0,5, a Mol 0,7 százalékkal került lejjebb, míg a Magyar Telekom papírjai pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés