Előfizetői tartalom

Nincs meg az engedély, holnaptól nem tudja eladni a Golfot a Volkswagen

Portfolio
Szeptember 1-től, vagyis holnaptól egy a korábbinál sokkal szigorúbb károsanyag-kibocsátási tesztelési eljárásnak kell megfelelniük az autógyártóknak az Európai Unióban, ehhez pedig minden modelljüknél új típusengedélyt kell beszerezniük. A gyártók nagy része egész jól áll a felkészüléssel, a Volkswagen azonban az Autobild információi szerint nagyon lemaradt, több olyan fontos modelljük is van, amihez még nincs meg a típusengedély.

A Volkswagennél a 14 modellből egyelőre még csak 7-nél van meg az engedély, az Up, a Polo, a T-Roc, a Passat limuzin és a kombi, az Arteon és a Tuareg már megkapta, de olyan fontos volumenmodellek, mint a Golf vagy a Tiguan, még nem, azokra a következő napokban, hetekben szerezheti meg a Volkswagen az engedélyt, ami azt jelenti, hogy holnaptól nem mindegyik modelljét tudja értékesíteni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés