Előfizetői tartalom

Nincs megállás, új csúcson a szuperpénz

Portfolio
A Bitcoin új rekordot döntött, a legnépszerűbb kriptopénz egy egységéért már több mint 1500 dollárt kell fizetni. Ez részben annak köszönhető, hogy Japánban hirtelen megugrott a kereslet a virtuális valuta iránt, részben pedig annak, hogy hamarosan jöhet az első kriptopénzeket követő ETF, ami szintént tovább növelheti a keresletet.

A Bitcoin ma új csúcsra futott a Coindesk globális, forgalommal súlyozott indexe szerint, a virtuális kriptovaluta egy egységéért 1500 dollárt fizettek a délelőtti órákban, most már 1567 dollárt adnak érte.A Coindesk szakértője rámutatott, hogy Japánban megugrott a kereslet a szuperpénz iránt, ez volt az egyik tényező, amely új magasságba repítette a Bitcoint. A másik pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés