Előfizetői tartalom

Nőgyógyászati területen erősít a Richter (2.)

Portfolio
Megállapodást kötött a Richter és a HRA Pharma az ulipristal acetate szellemi tulajdon jogainak értékesítéséről és megvásárlásáról a latin-amerikai térségre vonatkozóan. Az ulipristal acetate jóindulatú nőgyógyászati elváltozások kezelésére szolgál, a Richter ezen indikációkra kifejlesztett készítménye az Esmya. A megállapodás pénzügyi részleteit a felek nem hozták nyilvánosságra.

Mi történt valójában? Azt követően, hogy a Richter a PregLem céget és innovatív készítményét, az Esmya-át 2010. év végén megvásárolta, a Watson Pharmaceuticals Inc. egy licensz szerződés keretén belül megszerezte a termékre vonatkozó, az Egyesült Államok és Kanada piacaira kiterjedő fejlesztési és forgalmazási jogokat. 2011 decemberében a Richter két kulcsfontosságú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés