Előfizetői tartalom

Nyilvánvaló átverés, mégis megőrülnek az emberek ezért a kriptopénzért

Portfolio
A Useless Ethereum Tokent (UET) azzal a céllal hozták létre, hogy semmiféle értéket ne képviseljen, amolyan nyílt kriptopénz-átverés legyen. Ez nem egy rosszmájú kijelentés, hanem maga az alkotó nyilatkozott róla így. A kriptopénz-őrület abszurditását jól mutatja azonban, hogy a befektetők megőrülnek érte, a hét eleji durva esést követően ugyanis ma 40%-os pluszban jár az árfolyam.

Mivel az utóbbi évben elképesztő méreteket öltött a világon a kriptopénz-őrület, elkerülhetetlenné vált a nyilvános érmekibocsátások (ICO - Initial Coin Offering) számának robbanásszerű megnövekedése, hiszen a hirtelen jött reflektorfény miatt sok cég ilyen módon akar bevonni kockázati tőkét üzleti tervei megvalósításához. Bár ezen vállalatok között akadnak potenciálisan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés