Előfizetői tartalom

Vonzó befektetési terep az európai biztosítási szektor (Erste)

Portfolio
Az európai biztosítási részvények idén erőteljes lendülettel kimászhatnak a tavalyi gödörből, ami 8,7 százalékos visszaesést jelentett. A biztosítási részvények nyomott P/E-szorzón forognak. Az Erste elemzői szerint a nyereséghozam stabil 11,9 százalékot mutat 2011-re és 12,8 százalékot 2012-re. A Vienna Insurance Group a top pickük - nagymértékű kitettség Kelet-Közép-Európában, kedvező P/E-szorzók, stabil mérleg.

Március 22-én kerül megrendezésre a Portfolio.hu Biztosítási Konferenciája, melyen a hazai biztosítási piac legjelentősebb szereplői vitatják meg a szektor kilátásait. Jelentkezzen Ön is! "Jelenleg igencsak vonzó területnek tartjuk az európai biztosítási szektort, hiszen az itt tevékenykedő vállalatok mérlege folyamatosan javul, részvényeik értékeltsége pedig kedvezően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés