Előfizetői tartalom

Óriási hype a kanadai kannabisz-részvény körül, hullámvasúton az árfolyam

Portfolio
Hullámvasúton a Tilray árfolyama, az orvosi marihuána előállításával foglalkozó cég részvényei hatalmas szárnyalást produkáltak az elmúlt napokban, bár a cég részvényeit tavaly 17 dolláron bocsátották ki, a Tilray szerdán egészen 300 dollárig szárnyalt, majd az árfolyam lefeleződött. A társaság mögött olyan befektetők állnak, mint Peter Thiel, aki korábban olyan társaságokba fektetett be sikeresen, mint a Facebook, a Lyft vagy az Airbnb.

Óriási befektetői érdeklődés övezte az elmúlt napokban a Tilray részvényeit, a kanadai székhelyű társaság orvosi marihuána előállításával foglalkozik, a vállalat pedig azt követően került reflektorfénybe, hogy a cég engedélyt kapott marihuána importra az Egyesült Államokba klinikai kutatások érdekében, a Tilray részvényeit a bejelentés után alaposan megtépték...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés