FONTOS Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa
 
Előfizetői tartalom

Őrületes mozgásokkal indult a Nasdaqot utánzó új kínai tőzsde

Portfolio
Elindult a kereskedés a mai nappal a Nasdaq mintájára létrehozott kínai tőzsdén, ahol a helyi technológiai vállalatok részvényeivel lehet kereskedni. A sanghaji tőzsde által működtetett STAR elnevezésű tőzsdén egészen vad emelkedéseket produkáltak a részvények, a leggyengébben teljesítő papír is több mint 80 százalékot erősödött.

A "kínai Nasdaq" első 25 részvényéből 16 több mint duplázni tudta az árfolyamát az első kereskedési napon az IPO kibocsátási árfolyamához képest, a leggyengébben teljesítő papír is több mint 84 százalékot szárnyalt. A legjobban teljesítők között volt az Anji Microelctronics Technology, a félvezetőgyártó árfolyama 400 százalékos emelkedéssel zárta a kereskedési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés