Előfizetői tartalom

Öt év alatt 300 új papír a magyar tőzsdén?

Portfolio
A tegnapi BÉT50 konferencián nem csak Csányi Sándor lepte meg a hallgatóságot egy érdekes számmal (egymilliárd eurós profitot vár idén az OTP-nél), de Virág Ferenc is mondott egy meghökkentő számot, a Random Capitalelnök-vezérigazgatója szerint a következő 4-5 évben 300 cég jöhet a magyar tőzsdére. A konferencia IPO bootcamp panelbeszélgetésében piaci szereplők beszélgettek az Xtend piacban rejlő lehetőségekről.

Van kereslet új tőzsdei sztorikra?Szabó Sándor, az MKB Private Banking igazgatója elmondta, hogy van igény az új tőzsdei sztorikra, de az is fontos, hogy ebben a tekintetben is edukálni kell a befektetőket. A privátbanki piac szépen bővül, Szabó itt a Portfolio friss, pont a konferencia napján megjelent féléves privátbanki felmérésére utalt, amelyből kiderült, hogy fél év...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés