Plotinus-részvényeket adott el a cég elnöke

2018. június 13. 08:20    
nyomtatás
 
A Plotinus elnöke, Szabó Zoltán Sándor tegnap 33 000 darab törzsrészvényt értékesített a Budapesti Értéktőzsdén 6000 forint/darabos árfolyamon.

Kereskedés Plotinus-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

Szabó Zoltán Sándor közvetett és közvetlen tulajdona 43 710 darab szavazati joggal bíró részvényről 10 710 darab részvényre csökkent, ezzel 8,39%-os szavazati arányról 2,06%-ra csökkent, lefelé átlépve ezzel az 5%-os küszöböt.

A Plotinus Holding a korábban bejelentett részvényvisszavásárlási programjának megfelelően tegnap 72 194 darab részvényt vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén 6000 forint/darab árfolyamon. Vagyis a Plotinus piacán a teljes forgalmat a társaság saját részvény vásárlásai adták tegnap.

Plotinus-részvényeket adott el a cég elnöke


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

Megújul az MKB Bank (x)

Mire érdemes figyelni? 

Új lehetőségek a digitális gazdaságban (x)

Tartson lépést! Infokommunikációs fejlesztések az MFB-vel. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium