Előfizetői tartalom

Politikai kérdés is a magyar tőzsde fejlesztése

A politika több szálon keresztül is befolyásolja a budapesti tőzsde fejlesztését, mert egyrészt az állami vállalatok tőzsdei bevezetése alapvetően a kormányzat döntésén múlik, másrészt a tőzsde élénkítésére kitalált eszközök bevezetésére több minisztériumnak is rá kell bólintania. Konkrétumokból egyelőre nincs sok, azokra néhány hónapot még várni kell. Végh Richárddal, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatójával beszélgettünk.

Befektetés 2016 A BÉT magyar részvénypiaci fejlesztési terveiről tart előadást Végh Richárd, a Portfolio március 22-ei Befektetés 2016 konferenciáján. Információ és jelentkezés Év elejére ígértétek a tőzsde új stratégiáját, aztán március eleje lett belőle, ráadásul sok konkrétumot nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés