Előfizetői tartalom

Prima jelölést kapott a Portfolio

Portfolio
Idén már tizenhatodik alkalommal adják át a Prima Primissima díjakat, amelyre tavaly óta határon túli magánszemélyek, illetve alkotóközösségek is jelölést kaphatnak. A nívós díj jelöltjeire idén is szavazhat a közönség és a korábbi évekhez hasonlóan lesz Junior Prima választás is. A magyar sajtó kategóriában a Portfolio is a Prima Primissima jelöltek között van.

Idén is díjazzák a kiemelkedő tehetségeketA díj tizedik jubileumát követően az OTP Bank vált a Prima Primissima Alapítvány gondozójává és finanszírozójává. Csányi Sándor a Kuratórium elnökeként 2003 óta kiemelkedő szerepet vállalt a Prima Primissima Alapítvány működésében. Évről évre egyre fontosabb, hogy a magyar szellemi élet és annak kiemelkedő művelői...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés