Előfizetői tartalom

Nézegess képeket arról, milyen luxusban utazzák körbe a gazdagok a világot!

Portfolio
Van a nyaralásnak és az utazgatásnak az a szintje, amit már csak a leggazdagabbak engedhetnek meg maguknak. Ilyen a szuperjachtokkal való utazás is, ezek között a legdrágábbak olyan fényűzően és nagy pompában vannak kialakítva, amit még a legmenőbb szállodák is megirigyelhetnek. Összegyűjtöttünk párat a világ legmenőbb szuperjachtjaiból, amelyek közül néhányat bérelni is lehet, ha valakinek van elég pénze hozzá.

PelorusA 115 méter hosszú szuperjacht egy hongkongi milliárdos tulajdonában van, 2003-ban bocsátották vízre. Volt idő, amikor az orosz milliárdos, Roman Abramovics kezében volt, akkoriban teljes személyzettel működött a jacht, ami azt jelenti, hogy 46-an (!) dolgozta rajta. A belső tereit úgy alakították ki, hogy 22 vendéget kényelmesen el lehessen rajta szállásolni, ehhez 11...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés