Előfizetői tartalom

Tovább nőtt a kapacitás és a bevétel a BILK-nél

Portfolio
Eredményes évet zárt a BILK Logisztikai Nyrt. 2018-ban. Magyarország egyik legnagyobb logisztikai központja az elmúlt évben növelte raktárkapacitását, árbevételét és üzemi tevékenységének hatékonyságát. A fejlődés motorja a társaság területén rendelkezésre álló kapacitások bővülése és a komplex logisztikai szolgáltatások iránti tartós kereslet: a raktárváros bérbeadottsági mutatója 2018-ban 98,7 százalék volt.

A társaság befektetett eszközeinek értéke 129,5 millió euró volt, ami 5,3 millió euróval haladta meg az egy évvel korábban regisztrált összeget. A növekedés részben a folyamatos ingatlanfejlesztésből adódik: a logisztikai park bérbeadható területe 2018-ban 3800 négyzetméterrel bővült és az év végén meghaladta a 186 ezer négyzetméter bruttó bérbeadható területet....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés