Előfizetői tartalom

Rendíthetetlen növekedés a Parknál, még mindig mélyen alulértékelt

Sándor Dávid
Tovább nőtt a Park kihasználtsága, melynek hatására a menedzsment megemelte az idei évre vonatkozó bevételi és EBITDA várakozását egyaránt. A papírok továbbra is mélyen fundamentális értékük alatt forognak, így a gyorsjelentés hatására pozitív árfolyamreakció bontakozhat ma ki a piacon. A gyorsjelentés főbb pontjai: - a kihasználtság már 80%-on áll (a félév végi 79% után), - így bevételi soron újabb rekord született, - a szigorú költségkontrollnak köszönhetően az EBITDA is csúcsközelben, - így nem csoda, hogy a menedzsment 7,4 millió euróra emelte idei bevételi (7,2 millióról) és 6,4 millió euróra EBITDA várakozását (6,2 millióról), - jövőre az AIT 550 négyzetméternyi (2%pontnyit a kihasználtságból) többletigényt támaszt.

Megemelte a menedzsment az idei bevételvárakozást. Tovább nőtt a Park kihasználtsága a harmadik negyedévben, így a félévkor jellemző 79%-os szintekhez képest már 80%-nál jár a társaság. A bevételi soron mutatkozó 6%-os emelkedést is ennek tudhatjuk be, hiszen a bázisban még 75%-on állt a kihasználtsági ráta. A növekedésben a meglévő bérlők fokozódó területigénye...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés