Rendkívüli közgyűlést tart az Opus

2018. május 18. 16:17    
nyomtatás
 
Az Opus rendkívüli közgyűlést tart 2018. június 19-én 10:00 órától, amelynek helyszíne a K+K Hotel Opera.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Az Opus pénteken arról tájékoztatta a piaci szereplőket, hogy 2018. június 19-én, 10:00-kor rendkívüli közgyűlést tart majd a társaság, amelynek helyszíne a K+K Hotel Opera (1065 Budapest, Révay utca 24.) Amennyiben a közgyűlés nem határozatképes, a megismételt közgyűlésre 2018. június 29-én, 10:00-kor a fentivel megegyező helyszínen kerül majd sor.

A közgyűlés napirendje:
  • Döntés az igazgatóság új tagjának megválasztásáról, díjazása megállapításáról.
  • Döntés az alapszabály módosításáról.
  • Egyebek.


A közgyűlésen való részvétel és szavazati jog gyakorlásának feltétele, hogy a részvényes vagy részvényesi meghatalmazott legkésőbb a közgyűlést megelőző második munkanapon 18:00 óráig a részvénykönyvbe be legyen jegyezve.

(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium