Előfizetői tartalom

Rendkívüli osztalékfizetést jelentett be a Fiat

Portfolio
A Fiat Chrysler ma publikálta harmadik negyedéves gyorsjelentését, a vállalat összességében vegyes számokat tett ma közzé, a társaság árbevétele és üzemi eredménye nőtt a harmadik negyedév folyamán, azonban a profit alacsonyabb lett, miután a cég 700 millió eurót különített el az amerikai jogvitájával összefüggésben. A vállalat mindemellett rendkívüli osztalékfizetést is bejelentett, amelynek kifizetésére 2019 tavaszán kerülhet majd sor.

A legfontosabb sarokszámokA Fiat Chrysler ma közzétette harmadik negyedéves gyorsjelentését, az FCA 1,16 millió járművet értékesített globálisan, míg a korábbi év hasonló időszakában 1,12 millió autót adtak el. A társaság árbevétele a nagyobb eladásoknak köszönhetően 9 százalékkal 28,771 milliárd euróra nőtt a harmadik negyedévben. Az üzemi eredmény 13 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés