Előfizetői tartalom

Részvényeket vett a feleségének karácsonyra, 42 százalékot kerestek rajta

Portfolio
Kanye West rendhagyó ajándékkal lepte meg feleségét tavaly karácsonyra, Kim Kardashian West többek között Apple, Amazon és Netflix részvényeket kapott ajándékba, Kanye West pedig biztos kézzel válogatta össze az ajándék részvényeket, mert a karácsonyi Kardashian-porfólió kilenc hónap alatt közel 42 százalékos hozammal lepte Kim Kardashian Westet.

Kanye West tavaly karácsonykor nem szokványos ajándékkal lepte meg feleségét, aki a játékok, a fejhallgató és az ajándék zokni mellett többszázezer dollár értékben talált részvényeket a karácsonyfa alatt. Kanye West többek között olyan nagyvállalatok részvényeiből vásárolt be a felesége számára, mint az Adidas, Apple, az Amazon, a Disney vagy a Netflix. Bár az ajándék...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés