Előfizetői tartalom

Retteghetnek a befektetők? Most kiderül, hogy megfeküdt-e a világ

Portfolio
Megkezdődött a negyedik negyedéves vállalati jelentési szezon, ami annak fényében különösen izgalmasnak ígérkezik, hogy egy olyan stabil cég is, mint az Apple, profit warningra kényszerült nemrég. A globális gazdasági növekedéssel és a Kínával kapcsolatos aggodalmak határozhatják meg a hangulatot, a héten elsőként főként az amerikai bankok gyorsjelentései érkeznek.

A bankok kezdik a sortMegkezdődik a héten az amerikai negyedik negyedéves jelentési szezon. Az első napokban főként a bankok lesznek a fókuszban, hétfőn a Citigroup kezdte meg a sort. Európából a Continental publikálja negyedéves számait a héten, itthon pedig a PannErgy tesz közzé kedden negyedéves termelési számokat.A kilátások2019 nem indult túl fényesen, az év kezdete...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés