Előfizetői tartalom

Rezsibefagyasztásra készülnek Lengyelországban

MTI
A lakossági áramfogyasztási díjak emelkedésnek megállítását helyezte kilátásba Krzysztof Tchórzewski lengyel energiaügyi miniszter a Parkiet lengyel gazdasági hírportálnak adott, pénteken megjelent interjúban azt követően, hogy a lakossági áramárakat szabályozó hatóság elnöke nemrégen kijelentette: lehet, hogy támogatna egy áremelést.

A hírportál arról tudakozódott, hogy a lengyel kormány milyen intézkedésekkel állítaná meg az energiaárak növekedését. Lengyelországban szeptemberben a nagyfogyasztók átlagosan 276 zlotyt (mintegy 64 eurót) fizettek egy megawattóráért, több mint 60 százalékkal többet, mint az előző év azonos időszakában. Tchórzewski azt állította, tárcája az áremelések megállítására...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés