Előfizetői tartalom

Richter, MOL: kulcsszinteken (Technikai elemzés) (2.)

Portfolio
Két hazai blue-chip részvény is kulcsszinten áll, s akár a mai, vagy az elkövetkező napokon dőlhet el, hogy indul-e újabb rally, tehát érdemes-e beszállni ezekbe a papírokba. Amint az a cikk címéből is kiderül: a MOL-ről és a Richterről van szó, nézzük tehát, hogy mit mutat a technikai elemzés eszköztára ezeknek a papíroknak az esetében.

Richter: megvolt a mélypont?. Mint emlékezetes, a gyógyszerár vita kipattanása után (illetve a kormányzat árbefagyasztási bejelentését követően) indultak meg a lejtőn a Richter részvényei, melyek 18,000 Ft alá is beestek. A 27,000 Ft-os, történelmi csúcs, valamint az ezt követő lokális mélypont közé húzott Fibonacci szinteken látható, hogy a papírok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés