Rollerbolt és villámtolmácsok is bekerültek az OTP Nagykövet Programjába

2018. december 7. 12:05    
nyomtatás
 
Csaknem 50 ügyfelet válogattak be a bank féléves programjába, ahol a nagykövetekkel a bank szakértői havonta szervezett rendezvényeken üzleti témákat dolgoznak fel azzal a céllal, hogy még jobban megismerjék igényeiket és elvárásaikat.


Az OTP Business nagykövetei között van a Balaton téli népszerűsítésén dolgozó cégcsoport, beszállítóit percek alatt kifizető fordítócég vagy elektromos kerékpárokat árusító vállalkozás vezetője is. A program résztvevői a rendezvényeken egyre több témában fedezik fel a tartalmi különbségeken átívelő hasonlóságokat - az eltérő cégméret vagy szektor ellenére - és tanulnak egymástól üzleti gondolkodást, az ügyfelek és a munkatársak megtartását célzó módszereket, miközben a bank jobban megismeri mindennapi kihívásaikat és elvárásaikat egy pénzintézettel szemben.

A Villámfordítás fordítóirodánál például nemcsak a megrendelőknek szállítják le gyorsan a munkát, de több mint ezerkétszáz alvállalkozójukat - fordítókat, tolmácsokat - a világ minden táján, átlagosan öt és fél perc alatt fizetik ki, a hétvégéket is beleértve. "Banki munkaórától függetlenül, az eBiz rendszerén keresztül pillanatok alatt ki tudjuk egyenlíteni partnereink számláját. Közhelyesen hangozhat, de cégünk sikerének alapja a bizalom és az átláthatóság: nemcsak szolgáltatásunk, de kifizetéseink is villámgyorsak" - mondta Gál-Berey Tünde, a fordítóirodát üzemeltető Easy Media Kft. alapítója.

A 32 nyelvet és 20 szakterületet behatóan ismerő cég azonban nemcsak erről kapta nevét: minőségi fordításaik a fejlett technológiának köszönhetően gyorsabbak és gazdaságosabbak is a hagyományos fordítószolgáltatókhoz képest. Szoftvereik növelik fordítóik hatékonyságát, a költségnövelő ismétlődéseket például már az árajánlat elküldése előtt kiszűrik, így nemcsak az ügyfél pénztárcájával, de idejével is takarékoskodnak. "A hozzánk hasonló cégekkel való találkozások, beszélgetések nagyon inspirálók, hiszen hasonló problémáink vannak és rengeteg ötletet kapunk egymástól" - mondta a cég alapítója az OTP Business Nagykövet Programról.

Tóth Balázs és csapata a Balaton hagyományosnál színesebb és a nyári szezonnál hosszabb programkínálatért dolgozik. A modern BL YachtClub vitorláskikötő mellett három éttermet és egy 80 szobás hotelt is üzemeltet Balatonlellén a Tóth által vezetett GastroDock Kft., sőt a szomszédos Bogláron mosodát is nyitottak pár éve. "Nem találtunk jó tisztítót a környéken, ezért csináltunk egyet. Bevált, eddig ötven olyan céges ügyfelünk van, akikkel éves együttműködés alapján dolgozunk". A Gastrodock Kft. fő célja azonban nem a dél-balatoni abroszok foltmentesítése: Tóth szerint a Balaton nem egy kéthónapos történet, mert ennyi időre gyakorlatilag nem lehet fenntartható üzleti modellt építeni. Üzleti és kulturális indíttatásból is missziójuknak tekintik, hogy a tavi programkínálatot az egész évre kiterjesszék.

Mi csináltunk például először műjégpályát a Balaton partjára, mi vágtuk ki az elhíresült jégkörhintát, télen nemcsak karácsonyi vásárt, de vitorlásverseny-sorozatot szervezünk, és mindent megteszünk azért, hogy egész évben sok vendég legyen a Balatonnál. Nagyon örülünk, hogy mások is belátják, nemcsak nyáron fér el sok jó étterem, hotel és fesztivál legnagyobb tavunk körül.


Az OTP Business nagykövete a folyamatos innovációban, az előretekintésben hisz, és abban, ha olyan különleges dolgokat csinálnak, amelyek felkeltik az emberek érdeklődését. A jelek szerint ez sikerül is nekik, hiszen ki ne kapná fel a fejét a Balatonban fürdőző elefántokra? A ma már Balatonlelle egyik nevezetes programjának számító cirkuszi elefántok fürdetése ugyanis szintén az ő nevükhöz fűződik.

Az Utimate e-Bike-ot fejlesztő Electro Trade Hungary Kft. négy éve alakult, de dinamikusan fejlődik: eddig minden évben duplázni tudták bevételüket. A cég elektromos járművek, leginkább kerékpárok, rollerek és mopedek kiskereskedelmi értékesítésével foglalkozik. Budapest belvárosában található bemutatótermükben tesztelni, illetve bérelni is lehet ezeket a járműveket, ahonnan a kiszemelt e-biciklivel akár haza is tekerhetünk, de javítással is foglalkoznak, sőt a terveik között országos szervizhálózat kiépítése is szerepel.

Márkodi Szilvia, a cég operatív vezetője, az OTP Business nagykövete szerint egy jó partnerségben a felek a hozamokon és a kockázatokon is osztoznak, ugyanakkor elengedhetetlennek tartja a szimpátiát, ami gördülékennyé teszi az egymás közötti kommunikációt. "Számomra a partnerség azonban leginkább a hitelességről és a toleranciáról szól, ez ugyanolyan fontos az üzleti életben, mint a magánéletben"- tette hozzá.

Nagyon inspiráló látni, amint nagyköveteink egymástól tanulnak, sőt üzleteket kötnek. Az a célunk a Nagykövet Programmal, hogy egyrészt megmutassuk ügyfélkörünk sokszínűségét, illetve mi is tanuljunk, és jövőbeni szolgáltatásainkat minél inkább ügyfeleink valódi igényeire szabjuk

- mondta Csonka Tibor, az OTP Business ügyvezető igazgatója.

 

TÁMOGATOTT TARTALOM

Az OTP Business Nagykövet Program médiatámogatója a Portfolio Csoport.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Kockázatelemző
Szerkesztő-újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium