Saját részvényeket vásárolt a PannErgy

2019. február 11. 08:52    
nyomtatás
 
A PannErgy bejelentése szerint a társaság pénteken 8 000 darab saját részvényt vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén.

Kereskedés Pannergy-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

  • A PannErgy pénteken bejelentette, hogy a társaság 2018. április 27-i közgyűlési határozatával összhangban a cég 2019. február 8-án a Budapesti Értéktőzsdén 8 000 darab PannErgy törzsrészvényt vásárolt 754,3 forintos átlagáron.
  • A tranzakciót követően a társaság saját tulajdonában lévő PannErgy törzsrészvények állománya 2 831 327 darabra változott. A PannErgy saját részvény állománya mindösszesen 13,45 százalék.
  • A PannErgy részvényei 1,3 százalékkal kerültek feljebb pénteken, míg a társaság részvényei idén 0,3 százalékkal kerültek feljebb.

Saját részvényeket vásárolt a PannErgy


(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium