Előfizetői tartalom

Sanghajban mutatkozott be a Budapesti Értéktőzsde

Portfolio
Múlt héten rendezték meg a kínai-magyar tőkepiaci együttműködés jegyében az első Hungary Investor Day-t Sanghajban. Az elsősorban kínai befektetési alapkezelőket és szolgáltatókat megszólító konferencián előadást tartott Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója is. A találkozó célja a kínai-magyar gazdasági együttműködés szorosabbra fűzése, amelynek kiemelt területét adják a tőkepiacok.

A Sanghaji Értéktőzsde épületében megtartott, a kínai befektetési alapkezelőket és az őket kiszolgáló befektetési szolgáltatóknak szóló konferencián mutatkozott be a Budapesti Értéktőzsde. A Hungary Investor Day-t, amelyen a magyar és a kínai pénzügyi piac számos szereplője jelen volt, Jiang Feng, a Sanghaji Értéktőzsde elnöke, Sun Yu, a Bank of China alelnöke és Li...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés