Sikeres Kereskedő Tőzsdetanfolyam

2018. szeptember 14. 13:00    
nyomtatás
 
Zuhanó Richter, gyengülő forint
Szárnyaló Amazon
Túlélésért és a világuralomért harcoló Tesla


Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

2018 eddig izgalmasan alakult, megnőtt a volatilitás, sokan nagy árfolyam korrekciót vizionálnak, ám egyelőre a csúcsok közelében tanyáznak a főbb tőzsdeindexek.

Ha 2018 őszén elindulsz, vagy továbbmész a tőzsdei hullámok megismerésének útján, akkor a Sikeres Kereskedő tőzsdetanfolyam neked szól. Oktatásunkon képessé teszünk az emelkedő és csökkenő hullámok meglovaglására!

Sikeres Kereskedő Tőzsdetanfolyam


Miért ajánljuk neked A Sikeres Kereskedő tanfolyamot?
Képzésünkön az elmélet és a gyakorlat találkozik, közös online kereskedési gyakorlásokat tartunk, ahol a piacralépés, a veszteségvágás, a profitrealizálás és a pozícióméretezés négyesét gyakoroljuk.

Mit ad a tanfolyam?
  • Elindít a sikeres tőzsdei kereskedővé válás útján
  • Megtanulsz vételi és eladási pontokat azonosítani
  • Azonosítod a piaci trendet
  • Megismered a kockázatkezelés és a pozícióméretezés fortélyait


További információ és jelentkezés

Időpont: 2018. október 6. és 7. (október 11., 15. és 18. online előadások)

Tőzsdei fejlődésed erős támasza A Sikeres Kereskedő című könyv, mely az alapoktól az önálló stratégia kialakításáig kísér.


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium