Svájci cég szállt be a Plotinusba

2019. január 3. 12:58    
nyomtatás
 
Egy svájci cég jelentős részesedést szerzett a Plotinusban.

Kereskedés Appeninn-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

  • Egy mai bejelentés alapján a svájci székhelyű AGY69 AG 6370 darab Plotinus részvényt vásárolt.
  • A megszerzett részvények 1,22 százalékos tulajdoni arányt jelentenek, de mivel a Plotinus az elmúlt hónapokban a saját részvények nagy részét visszavásárolta, és azok a közgyűlésen nem szavazhatnak, a 6370 Plotinus részvény 20,03 százaléknyi szavazati arányt jelent.
  • A svájci székhelyű AGY69 AG ifjabb Ádámosi György tulajdonában van. Ádámosi korábban több hazai tőzsdei cégben is tulajdonos volt, az Appeninnben és az Alterában is volt tulajdonrésze, előbbi részesedését a Konzum csoportnak, utóbbit a Wallisnak adta el.
  • A ma bejelentett tranzakció hatására a Plotinus árfolyama új csúcsra, 7,7 százalékkal 10 500 forintra emelkedett.

Svájci cég szállt be a Plotinusba


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Elemző (PIF)
Befektetési adminisztrációs referens
Devizapiaci üzletkötő
Junior devizapiaci üzletkötő
Junior elemző/elemző (KGE)
Junior elemző (MPP)
Szerkesztő-Újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium