FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Szállodaprojektbe kezd a Set Group

Portfolio
A Set-Group leányvállalata társaság korábban meghirdetett értékmegőrző programja keretében 70 százalékos részesedést vásárolt a Mátó-Stáb Kft-ben, amelynek főtevékenysége a vasúti berendezések, vasúti járművek javítása. A Mátó-Stáb mindemellett részben tulajdonosa egy Garabonc községben fekvő teleknek is, amelyen a Set Group egy gyógy- és wellness szálloda létesítésére irányuló projektet kíván elindítani.

A Set Group leányvállalata, a SET Goodwill and Enterprise Management Kft, a társaság korábban meghirdetett értékmegőrző programja keretében, annak első lépéseként, 2018. július 11-én megvásárolta a programban részt venni kívánó első vállalkozás 70 százalékos üzletrészét, mellyel így többségi irányítást biztosító befolyásra tett szert. A társaság később...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés