Előfizetői tartalom

Számok bizonyítják: már jobban megéri az elektromos autó, mint a benzines

Portfolio
Az elektromos autózás térhódítása megállíthatatlan, bár eddig sokakat visszatartott az elektromos autók magas ára, a Quartz beszámolója azonban kiemeli, hogy az elektromos autók ára immár az amerikai gépjárműárak mediánja alá csökkent, míg a new yorki önkormányzat autóflotta-kezelője által közzétett adatokból kiderül, hogy az elektromos autók bizonyos esetekben már a vételárat és minden egyéb más költséget figyelembe véve valóban versenyképes alternatívát jelentenek a hagyományos, benzines járművekkel szemben.

Az elektromos autók ára historikusan meghaladta a velük összehasonlítható benzines járművek árait, azonban ez már egyre kevésbé igaz, az olyan elektromos autók megjelenésével, mint a 33 145 dolláros Kia Soul, a 36 620 dolláros GM Bolt vagy a 35 000 dollárba kerülő Tesla Model 3, a magasra értékelt elektromos autók ára az amerikai gépjárműárak mediánja alá csökkent. Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés