Előfizetői tartalom

Szárnyal az OTP, ismét 10 000 felett az árfolyam

Portfolio
A csütörtöki kereskedés első felében látott esés után ismét a vevők ragadták magukhoz az irányítást az európai tőzsdéken, miután az Európai Központi Bank mai ülése után csökkent az eszközvásárlási program jövőjével kapcsolatos bizonytalanság. A magyar tőzsde is emelkedik, az OTP pedig valósággal szárnyal, a bankpapír ismét a 10 000 forintos szint fölé kapaszkodott vissza, a Richter fontos támasz közelében billeg, míg a jó hírt kapó Masterplast papírjai is nagyot emelkedtek ma.

Eséssel indult a hét negyedik napja Európában, miután a piaci szereplők kivártak az Európai Központi Bank mai ülése előtt, majd az európai részvényindexek emelkedni kezdtek, miután az EKB döntése értelmében az eszközvásárlási program két lépésben kerül majd kivezetésre. A program jövőjével kapcsolatos bizonytalanság csökkenése, és az egyelőre távoli monetáris...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés