Előfizetői tartalom

Száz fős csapat dolgozik az Apple következő sikertermékén?

Portfolio
Több mint 100 termékdizájner dolgozik jelenleg az Apple-nél egy karóra-szerű terméken - írja a Bloomberg meg nem nevezett forrásokra hivatkozva. A társaság nagy nyomás alá került az elmúlt hónapokban, ahogy a növekedés lassulni kezdett. A befektetők az innováció megakadása miatt aggódnak, éppen ezért nagy várakozások övezik, hogy mi lesz a társaság következő sikerterméke.

100 fős csapat dolgozik az Apple-nél egy karórához hasonló terméken, amivel az iPad és az iPhone egyes funkciói lesznek majd használhatók. A csapat, amely tavaly jött létre, olyan vezetőkből, marketingesekből, szoftver-és hardverfejlesztőkből áll, akik korábban az iPaden és az iPhone-on dolgoztak. A Bloomberg szerint a csapat mérete arra utal, hogy a fejlesztések a kísérleti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés