Előfizetői tartalom

Százezerszám küldhet hibás számlákat az állami kukaholding

Portfolio
Valószínűleg jókora hiánnyal gazdálkodott 2017-ben a NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt., de értékét nem tudják meghatározni, mivel a cégnek nincs elfogadott mérlege a múlt évről - írta a 24.hu, amely szerint a hiányadat 7-15 milliárd forint lehet. A számlázást bonyolító szoftver okozhatja a gondot, így néha százezres tételekben mennek ki hibás számlák.

A rendszerproblémák miatt még most is vannak 2017 első félévéből származó elmaradások, az ügyfélszolgálat nem tudja megmondani a reklamáló kukatulajoknak, hogy mennyi az aktuális számlaállásuk - írta a portál. A számlázásért felelős szoftvert a miniszterelnökkel baráti kapcsolatot ápoló Garancsi István üzlettársai szállították az NHKV-nak. Az Euromacc Adatfeldolgozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés