Előfizetői tartalom

Szeptembertől brókerképzés indul a BIB-nél

Portfolio
Négy modulból álló tőzsdei szakvizsga tanfolyam indul a BIB-en (Budapest Institute of Banking), a tanfolyam célja, hogy a képzés keretében a résztvevőkkel megismertessék a legfontosabb értékpapírpiaci fogalmakat, és a jogszabályi hátteret, megtanítsák a Budapesti Értéktőzsde szabályzatait és működését, a hallgatók bepillanthatnak a különböző befektetési lehetőségekbe, miközben átláthatják az értékpapírpiac alapvető összefüggéseit is.

A brókerszakma körül sok a misztikum. A hollywoodi filmek tőzsdemágusai, az égig érő üvegfalú felhőkarcolók, a legmenőbb sportkocsik és vaskos bankszámlák vonzó díszletek, de ezekből a szakmát megismerni, megtanulni csak annyira lehet, mint egy westernfilmből lovagolni. Egy biztos, a brókerek munkanapja zsúfolt, a feladat folyamatos készenlétet, állandó koncentrációt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés