Előfizetői tartalom

Tarolnak a gyógyszercégek a profiknál

Portfolio
Annak ellenére, hogy a hazai részvénypiac gyengén teljesített júniusban, a Portfolio.hu által megkérdezett alapkezelők mind rövid, mind hosszú távon optimistábbak lettek júliusban az előző felméréshez képest. A budapesti társaságok közül az alapkezelők körében a nagy kedvencek a gyógyszercégek, míg a Magyar Telekommal kapcsolatban egyre többen vélekednek pesszimistán.

A felmérésben résztvevő alapkezelők: Buda-Cash, Budapest, CIB, Concorde, Dialóg, Diófa, Equilor, ING, K&H, MKB, OTP, Pioneer, Plotinus, Quaestor, Raiffeisen. Júniusban megtört a hazai részvénypiac májusi lendülete, miután újra felszínre kerültek a kínai gazdasági növekedéssel kapcsolatos aggodalmak, sőt a Fed június 19-ei ülését követő sajtótájékoztatón Ben Bernanke...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés