Aroon indikátor és oszcillátor

2012. január 4. 11:02    
nyomtatás
 

Aroon oszcillátor

előző oldal 1 2  

Aroon oscillator
Az oszcillátort az Aroon indikátorból számítjuk oly módon, hogy kivonjuk a medve vonalból a bika vonalat. Az így kapott oszcillátor értéke +/- 100 között mozog.

Kereskedési jelzések
Ha az indikátor értéke 50 felett tartózkodik, erős felfelé ívelő trendet láthatunk. A 0 körüli értékek azt jelentik, hogy a piac nem trendel, esetleg oldalazik, vagy trendet fog váltani.
Amennyiben az indikátor értéke -50 alá merül huzamosabb ideig, az tovább eső árakat jelez elő.

Aroon indikátor és oszcillátor
Klikk a képre!Az Aroon indikátor és az Aroon oszcillátor rendkívül hasznos eszköz egy kereskedő számára, hiszen segíti a kereskedőket azoknak az időszakoknak a kiválasztásában, amikor a legjobban használhatóak a trendkövető indikátorok, mint például a mozgó átlagok, valamint az oszcillátor típusú indikátorok úgy, mint a sztochasztikus oszcillátor.


 

1. Aroon indikátor
2. Aroon oszcillátor
előző oldal 1 2  

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium