Előfizetői tartalom

Folytatódik a DAX szárnyalása és az arany vesszőfutása? - Video technikai elemzés

Portfolio
Az elmúlt hetek konszolidációja után jelentős mozgás alakulhat ki a pénzpiacokon. A német index az iránykeresés után ismét emelkedő lendületet vehet és folytathatja szárnyalását az újabb történelmi csúcs felé. Ezzel párhuzamosan az arany az elmúlt időszak konszolidációja után, kiléphet a sávos mozgásból és könnyűszerrel célba veheti az elmúlt évtized mélypontját. Célba kerül az 1050-es álom szint? Jön a magasabb csúcs a német tőzsdeindexen? Videó elemzésünkből megtudja a részleteket.

AlfaTrader - A kereskedés új generációja megérkezett Angol befektetési számla biztonsága, 50,000 GBP befektető-védelmi alap Arany és olaj kereskedés DAX: 1 pontos spread Magyar ügyfélszolgálat Kipróbálom a színtiszta bankközi piacon való kereskedést

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés