Előfizetői tartalom

Medvetánc - Technikai elemzés

Portfolio
A múlt héten folyamatosan támadták a támaszokat a tőzsdeindexek, és péntekre a medvék törekvését siker koronázta, hiszen Európától Amerikáig szabadesésbe kezdtek a piacok, így jó nagy mínuszban fejezték be a hetet. A hetet a Dow Jones a DAX és BUX indexekkel valamint az EURHUF, az OTP és a Richter grafikonokkal indítjuk.

DOW JONES Pénteken a nyeletlen baltaként zuhanó Dow áttörte a 22,250 pontos támaszt, amelyet egy lokális minimum, és a 61,8%-os Fibonacci szint alkotott. Ez természetesen negatív jelzés, de mostanában igen nagy a fals kitörések aránya, így nem árt a meghatározó szint áttörését illetően még egy napot várni. A Dow heti grafikonján jól látható a 61,8%-os Fibonacci szint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés