Előfizetői tartalom

MOL technikai elemzés: sikerül-e a kitörés?

Portfolio
A tegnapi napon - történetében első ízben - csak 8,000 Ft felett születtek kötések a MOL részvényeire. Ma ugyan kisebb korrekció mutatkozik a nyitást követő percekben, a technikai elemzés eszköztára azonban kedvező képet mutat. Alábbi írásunkban elsősorban a grafikonoknak szánjuk a főszerepet, ami - beszédes chartok lévén - várhatóan nem okoznak gondot a megértésben Olvasóinknak.

Hosszú távon felfelé. A MOL részvények a 2001 szeptember 11-i események következtében érték el lokális mélypontjukat, azóta a trend határozottan növekvő. Az alábbi grafikonon látható csatornából 2002-ben egy rövidebb időre már kilépett az árfolyam, s ez az elmúlt időszakban megismétlődni látszik. Nagy kérdés, hogy az árfolyamnak sikerül-e a 8,000 Ft-os szint felett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés