OTP, MTelekom, Richter - Videó technikai elemzés

2018. március 14. 20:00    
nyomtatás
 
Az elmúlt hónapokban sok minden változott a világ tőzsdéin. Véget ért a történelem leghosszabb, töretlen emelkedő hulláma, számos részvény esetében megkérdőjeleződött az emelkedő trend, mi több olyan is van, ahol már a lejtmenetnek áll a zászló. A következőkben az OTP, a Richter és az MTelekom grafikonjait tekintjük át, vételi és eladási zónák után kutatva.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Stop szint, pozícióméretezés, kockázatkezelés és kereskedési terv. Ezekre minden kereskedőnek szüksége van, még ha a többség nem is használja őket. Ez az oka, hogy egy szűk kisebbség alkotja a tőzsdei nyerők táborát! A Sikeres Kereskedő című könyvből megtudod, mi az amit kiemel a szürke tömegből.


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium