Előfizetői tartalom

Stabilan emelkedő kisrészvények: Technikai elemzés

Portfolio
Miközben az elmúlt évben jelentős viharokat élt át a BUX index, több kis illetve közepes kapitalizációju részvény is van a pesti parketten, amelyek árfolyammozgása sokkal kevésbé volatilis, sőt grafikonjuk inkább egy folyamatosan emelkedő egyeneséhez hasonlatos. A következőkben a Graphisoftpark, Állami Nyomda és a Pannonpalst részvényeit tekintjük át, valamint vetünk egy pillantást a Rába részvényeire, mert jelentős ellenállási szintet ütöttek át a részvények a mai napon. Mindegyik részvény árfolyam immár hosszabb ideje egy emelkedő trend hátán lovagol, és egyenlőre a grafikonok nem adnak nyomós okot, ami alapján a trend megtörésére következtethetnénk.

PANNONPLAST A Rábát leszámítva, technikai szemmel a Pannonplast papírjai a legizgalmasabbak. Itt ugyanis az általunk használt indikátorok vételi jelzést adnak. Ez a vételi szignál már csak azért is figyelemreméltó, mert egy emelkedő trendben lévő részvény árkorrekciójának végét jelzik az indikátorok, ami alacsonyabb kockázatszint melletti befektetést jelent, hiszen a fennálló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés