Előfizetői tartalom

Technikai elemzés: elszáll a Richter?

Portfolio
Jelentős árfolyam emelkedést produkáltak az elmúlt két hónapban a Richter részvények, melyek az október eleji, 11,000 Ft-os lokális mélypontról a tegnapi napig több mint 30%-ot izmosodtak. De vajon folytatódhat-e ez a növekedés, mely egy igen kedvező hír következtében tegnap igen nagy forgalom mellett egy komoly, több mint 5%-os izmosodásban csúcsosodott ki? Erre a kérdésre keressük a választ alábbi cikkünkben, melyben a technikai elemzés eszköztárát hívjuk segítségül.

Emelkedő trendben a papírok. A csaknem 20,000 Ft-os lokális csúcspontról tavasszal indult agresszív lejtmenet október elejéig tartott, a Richter részvényei ekkor érték el a 11,000 Ft-os lokális mélypontjukat, ahonnan az árfolyam szép lassan megindult felfelé. Az elmúlt több mint két hónapban így a papírok egy emelkedő csatornában mozognak, s forgalmuk is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés