Előfizetői tartalom

Télből a nyárba - már nem csak milliomosok kiváltsága

Noha a legtöbb magyar még mindig leginkább Európán belül utazik és nyárra időzíti a tengerparti nyaralást, a Portfolio által megkérdezett szakemberek szerint évről évre nő azok száma, akik télen vakációznak valamelyik egzotikus országban. Ez ugyanis már korántsem csak a milliomosok kiváltsága. A legkedveltebb úticélok közé tartozik Thaiföld, Tenerife, Dubaj, Mexikó vagy Florida.

Évről évre egyre többet utaznak a magyarok, ezt támasztják alá a KSH adatai. A Magyarország 2018 című kiadványból kiderül, hogy a magyarok tavaly 23 millió alkalommal látogattak külföldre, az utazások száma 12%-kal haladta meg a 2017. évit. Ráadásul a több napra utazók száma - a 2012-es markáns visszaesést követően - folyamatosan bővül, 2018-ban 15%-kal. Ha megnézzük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés