Előfizetői tartalom

Az Európai Parlament és a német kormány is aggódik a Huawei terjeszkedése miatt

MTI
|
Portfolio
Aggodalmának adott hangot a kínai telekommunikációs cégek jelentette kiberbiztonsági kockázatok miatt kedden megszavazott állásfoglalásában az Európai Parlament (EP). Közben Peter Beyer, a transzatlanti együttműködés német koordinátora ma kijelentette: Németország osztja az Egyesült Államok Huawei-jel kapcsolatos aggályait, de saját döntést hoz.

Frissítés: a Huawei Technologies állásfoglalást küldött szerkesztősünknek a cikk kapcsán, amelyet a cikk végén teszünk közzé.Nagy többséggel támogatták az állásfoglalástA strasbourgi plenáris ülésen 586:44 arányban elfogadták az új európai uniós kiberbiztonsági tanúsítási rendszerről szóló jogszabályt, melynek célja, hogy az EU-ban forgalmazott termékek, folyamatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés