Előfizetői tartalom

Jön az egyéves mobilos hűségidő

Portfolio
Október 24-én lép életbe az a törvényi szabályozás, aminek értelmében 24 hónapról 12 hónapra csökken a hűségidő azoknál a lakossági mobilelőfizetéseknél, amelyekhez nem kapcsolódik készülékvásárlás. A szabályozás változása kapcsán tartott háttérbeszélgetésen Révész Balázs, a Vodafone mobil szegmens marketing igazgatója és Csikai Attila, a Vodafone jogi igazgatója beszélt az átállás részleteiről, és mobilpiaci tendenciákról.

12 hónap2017. október 24-én lép életbe a törvényi szabályozás, mely szerint határozott időtartamú, készülékvásárlást nem tartalmazó lakossági előfizetői szerződés legfeljebb 12 hónapos hűségidővel köthető meg a korábbi 24 hónap helyett. A változás az összes lakossági, flotta és mobilnet tarifával már rendelkező és szerződést hosszabbító, vagy új havidíjas...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés